Storten diverse afvalsoorten bij Eco Tardy

Direct geregeld

Storten van diverse afvalsoorten bij Eco Tardy

Plantsoenafval

Plantsoenafval is over het algemeen alles wat gemengd uit een tuin vandaan komt, en niet persé een vracht met alleen één soort groen, zoals takken, struiken, bladeren, kleine stobben, stukjes stam.

Stobben & Bomen

Dit zijn de bomen met de wortels er nog aan en groter dan 30 cm in doorsnede; hiervoor wordt een ander tarief gerekend in verband met de extra verwerking van het product, zodat het voor ons bewerkbaar is.

Snippers

Dit is een afvalstroom van bijv. wilgensnippers of snippers met blad erdoorheen; het tarief hiervoor is lager, omdat de verwerking al is gedaan.

Stobbenfrees

Dit is het verwerkte product van stronken (stobben) en wortels van bomen; het tarief hiervoor is lager, omdat de verwerking al is gedaan.

Graszoden

Dit zijn plaggen met gras met minder dan 20 cm dikte, dus eigenlijk het gras met de wortels van het gras er nog aan.

Los maaigras

Dit afvalsoort nemen we alleen aan als de hele vracht dit soort gras is; omdat het product brandgevaarlijk is, moeten wij dit gelijk kunnen verwerken en is het daarom niet toegestaan in een mengsel met de andere afvalsoorten hiervoor genoemd.

Slootvuil

Met dit product bedoelen we het plantenonderdeel dat uit sloten wordt gehaald, waarbij grotendeels het gestorte product groen of planten bevat. Dit product nemen we alleen nat aan en heeft een voordelige prijs; indien u het product droog aanbiedt, geldt een hoger tarief.

Boomstammen

Heeft u stammen met een doorsnede van 30 cm of meer en langer dan 2 meter of meer, dan kunnen wij u vergoeden voor dit product. Mail of bel ons voor meer informatie.

A&B Hout

Hieronder verstaan we alle paaltjes, hekwerken en balken die u uit sloop of verbouwing haalt wat onbewerkt is (dus niet geschilderd of een andere bewerking heeft ondergaan); ook kunt u kleine stukjes die u overhoudt daaronder rekenen.

Puin

Onder puin verstaan we straatwerk, muurwerk en al het steenachtig materiaal (schoon) in en rond het huis; dus alles wat u uit het huis sloopt kunt u bij ons lossen (geen asbest).

Direct zelf regelen. Bekijk onze prijzen of meld u aan als zakelijke klant.

Winkelwagen